Συναγερμοί για φωτοβολταικά Expand

Συναγερμοί για φωτοβολταικά

Συναγερμός για φωτοβολταικά, πάρκα, κήπους και παρκινγκ.

More details

Συναγερμοί για φωτοβολταικά πάρκα, κήπους και παρκινγκ.

 

    Για την ολοκληρωμένη κάλυψη του φωτοβολταικού πάρκου σας, επιλέξτε ένα σύστημα συναγερμού της Καναδέζικης Paradox με Ιταλικά ραντάρ διπλής δέσμης Duevi.

      'Ενας ολοκληρωμένος συναγερμός για φωτοβολταικά θα πρέπει να καλύπτει σωστά την περιμετρική περίφραξη, το χώρο που θα τοποθετηθούν οι συσκευές και φυσικά να αναλαμβάνει την επικοινωνία με το κέντρο λήψης σημάτων ή με την αστυνομία σε περίπτωση διάρρηξης.

   Η παρακάτω προσφορά αποτελεί ένα παράδειγμα τετράγωνισμένου φωτοβολταικού πάρκου , πάρκινκ η χωράφιού με μέγιστη πλαινή πλευρά τα 90μ.Για μελέτη του δικού σας πάρκου ή χώρου καλέστε μας για να σας γίνει δωρεάν τεχνική μελέτη.

 

Αναλυτικά η προσφορά "συναγερμοί για φωτοβολταικά "περιλαμβάνει :

- Σύστημα συναγερμού Paradox SP5500 με έως και 10 ζώνες .

- Τη τοποθέτηση 8 διπλών υπέρυθρων δεσμών beam, με δύο ζευγάρια διπλών δεσμών ανά πλευρά όπως φαίνεται και στην εικόνα και σε ύψος 30εκ. της χαμηλής δέσμης και 90 της υψηλής , από το έδαφος, ωστε να καλύπτεται και το κάτω τμήμα και το πάνω απο το ανθρώπινο πέρασμα.

 

- Την εγκατάσταση εξωτερικής αυτόνομης φαροσειρήνας και 4 φάρων .

- Την κάλυψη με μαγνητική επαφή και ανιχνευτή κίνησης αν χρειαστεί του χώρου που θα φυλάσεται ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός.

- Την επικοινωνία μέσω κινητής τηλεφωνίας , GSM , στη περίπτωση διάρρηξης του χώρου με το πελάτή με την αστυνομία μέσω μίας εταιρίας κέντρου λήψης σημάτων.

 

Συναγερμοί για φωτοβολταικά - Οπλιση - αφόπλιση

 

   Οι συναγερμοί φωτοβολταικών θα μπορούν να οπλίζουν μέσω του πληκτρολογίου που θα βρίσκεται σε κάποιο στεγανό σημείο ή μέσω κάποιου ασύρματου τηλεχειρισμού που θα ενεργοποιείται εκτός του χώρου. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης θα μπορεί να επαληθεύει ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός με φωτεινή και ηχητική ένδειξη απο τις σειρήνες του χώρου , με διαφορετική σήμανση στην όπλιση και στην αφόπλιση.

Αναλυτικά ο εξοπλισμός της προσφοράς "συναγερμός φωτοβολταικών": 

  • 8 χ ζευγάρια διπλής δέσμης ABT2100
  • Κεντρική μονάδα συναγερμού Paradox SP5500 με μεταλλικό κουτί και μετασχηματιστή 60W
  • Πληκτρολόγιο συναγερμού ή τηλεχειρισμός 2 χειριστηρίων Paradox
  • Εξωτερική φαροσειρήνα
  • 4x Φάροι εξωτερικού τύπου
  • Μαγνητική επαφή και ανιχνευτή  για τη κάλυψη του χώρου του εξοπλισμού.
  • Gsm για την αυτονομία τηλεφωνίας
  • Μπαταρία κεντρικής μονάδας
  • Μπαταρία εξωτερικής σειρήνας
  • Εργασία εγκατάστασης

 

 Προαπαιτήσεις χώρου

1.  'Ολες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%, και εργασία τοποθέτησης.

2.  Ο εξοπλισμός μπορεί να μεταφερθεί στην επαρχία δωρεάν και να αναλάβει την εγκατάσταση η εταιρία μας, ή εταιρία επιλογής του πελάτη.

3. Η προσφορά αναφέρεται σε χώρους με έτοιμη, μετρημένη και ελεγμένη τη καλωδιακή υποδομή και τοποθετημένους πυλώνες στο σημείο που θα γίνει η εγκατάσταση των δεσμών beam.

4.  Ο συναγερμός φωτοβολταικών μπορεί να τοποθετηθεί σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συννενόησης.

 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ - συναγερμός φωτοβολταικου

 

 

 

 

 

 

Στις μηχανές αναζήτησεις στο google μπορείτε να μας βρείτε και με τις λέξεις κλειδιά : σιναγερμοι φοτοβολταικον, sinagermoi fotoboltaikon, καθώς και με τις parking, synagermos xorafi, συναγερμοι παρκινκ

Δείτε δουλειές μας

Επειδή μία εικόνα είναι 1000 λέξεις, δείτε δείγματα από διάφορες εγκαταστάσεις μας..

Καντε κλικ εδω