Προσφορά! Συναγερμοί σπιτιών Paradox - Οικονομική λύση Expand

Συναγερμοί σπιτιών Paradox - Οικονομική λύση

Καινούργιο

Σύστημα συναγερμού 10 ζωνών 

Η τιμή αφορά γκαρσονιέρα. Για μεγαλύτερο σπίτι επικοινωνήστε μαζί μας 

More details

460,67 €

συμπερ.ΦΠΑ

call-us-3.jpg

Συναγερμοί σπιτιών Paradox

Λύση 10 ζωνών

Εγκαταστήστε στο σπίτι σας ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού με την εγγύηση των συστημάτων συναγερμού της Paradox, κατασκευής Καναδά. Προσοχή τα προϊόντα της Paradox,κατασκευάζονται - σαν απομιμήσεις- και από τρίτες εταιρείες στη Κίνα ή στη Ταϊβάν. Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα που θα επιλέξετε συνοδεύεται από τα κατάλληλα πιστοποιητικά της Ελληνικής αντιπροσωπείας και αυτοκόλλητα που να φαίνεται το Made in Canada , όπως το παρακάτω παραδείγματα της μονάδας : 

icon-list   Η προσφορά περιλαμβάνει :

- Τη τοποθέτηση αισθητήρων ανοίγματος (μαγνητικές επαφές) στα παράθυρα και στα ρολά του σπιτιού με κρυφή τοποθέτηση εντός του αλουμινίου σας. Η τοποθέτηση της μαγνητικής επαφής για λόγους ασφαλείας και φυσικά αισθητικής θα πρέπει να μην είναι ορατή όταν το παράθυρο είναι κλειστό. Φυσικά η ένωση των μαγνητικών επαφών με την υπάρχουσα καλωδιακή υποδομή γίνεται με κόλληση για την αποφυγή ψευδοσυναγερμών.

- Τη τοποθέτηση αισθητήρων κίνησης (μέσω υπερύθρων) -radar στους βασικούς χώρους του σπιτιού σας, αναλόγως των τετραγωνικών σας.

- Τη τοποθέτηση της αυτόνομης εξωτερικής σειρήνας Paradox Hellas 120dB , η οποία έχει μπαταρία για την αυτόνομη λειτουργία της σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος και ενεργοποίηση σε περίπτωση που κάποιος της παραβιάσει το καπάκι , της κόψει το καλώδιο ή επιχειρήσει να τη ξηλώσει από το τοίχο. Τέλος διαθέτει και ενδεικτικά led που που αναβοσβήνουν όλο το 24ωρο για να δείχνουν ότι στο χώρο είναι εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

- Τη κεντρική μονάδα της Paradox η οποία μπορεί να χωρίσει το σπίτι μας σε 10 διαφορετικά τμήματα (ζώνες) ώστε να μπορούμε να έχουμε συναγερμό έχοντας ανοιχτό κάποιο παράθυρο ή παντζούρι ενώ το υπόλοιπο σύστημα να είναι οπλισμένο. Η συγκεκριμένη μονάδα αναλαμβάνει αυτόματα αν αφήσετε κάποιο τζάμι ανοιχτό να το παρακάμψει και αν αποφασίσετε να το κλείσετε μετά την όπλιση να το ενεργοποιήσει αυτόματα, χωρίς φυσικά να χτυπήσει η σειρήνα .  

 

 

lock-icon    Συναγερμοί σπιτιών Paradox - Τρόποι όπλισης

Οι συναγερμοί της εταιρείας Paradox μπορούν να οπλίσουν με τρεις διαφορετικούς τρόπους. 'Όλοι παρακάτω τρόποι οπλίζουν με το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου, κάνοντας την όπλιση εύκολη και για μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους :

Stay: Αυτός είναι ο τρόπος που οπλίζετε όταν μπαίνετε στο σπίτι το απόγευμα μετά τη δουλειά και περιμένετε και άλλα άτομα της οικογενείας να γυρίσουν. Σε αυτή τη λειτουργία δίνεται άμεσα ενεργοποίηση της εξωτερικής φαροσειρήνας αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει τα παράθυρα , αλλά υπάρχει χρονοκαθυστέρηση στη κύρια είσοδο σας, αφού περιμένετε και άλλα μέλη της οικογενείας να επιστρέψουν και πρέπει να έχουν χρόνο για να πληκτρολογήσουν το κωδικό τους. Φυσικά μπορείτε να κινηθείτε άφοβα μέσα στο σπίτι σας αφού τα εσωτερικά ρανταρ βγαίνουν αυτόματα εκτός λειτουργίας.

Sleep: Οταν επιστρέψουν όλα τα μέλη της οικογενείας και εφόσον δε θα ξαναβγείτε έξω ξανά από το σπίτι,μπορείτε να οπλίσετε με τη λειτουργία Sleep. Αυτή η όπλιση είναι η ίδια με τη παραπάνω όπλιση Stay, μόνο που τώρα αν κάποιος ανοίξει τη πόρτα εισόδου σας, θα χτυπήσει άμεσα η εξωτερική σειρήνα. Πάλι μπορείτε φυσικά , να κυκλοφορείτε ελεύθερα εντός του σπιτιού, αφού οι ανιχνευτές κίνησης παραμένουν εκτός λειτουργίας.

Arm : Τέλος όταν φεύγετε όλοι από το σπίτι ενεργοποιείται την επιλογή Arm . Σε αυτή την επιλογή ενεργοποιούνται τα πάντα: ραντάρ και οι περιμετρικές παγίδες και δίνουν στο σπίτι σας την απόλυτη ασφάλεια.      

tele-icon   Άλλες δυνατότητες των συναγερμών σπιτιού της Paradox   

Κλήση συναγερμού μόλις γίνει παραβίαση 

Η συγκεκριμένη μονάδα μπορεί να σας ειδοποιήσει -χωρίς επιπλέον χρέωση- με κλήση σε κινητό τηλέφωνο της επιλογής σας, ότι χτυπάει ο συναγερμός σας. Δεν θα έχετε όμως κάποια πληροφορία για το ποια ζώνη παραβιάζεται παρά θα ακούτε μόνο τον ήχο μέσα από το ακουστικό μίας σειρήνας.

Για επιπλέον μέτρο ασφαλείας μπορείτε να συνδεθείτε προαιρετικά με εταιρία κέντρου λήψης σημάτων. Σε αυτή τη περίπτωση θα έχετε πλήρη ενημέρωση για τη κατάσταση του συστήματος σας καθώς και ποιες ζώνες ενεργοποιήθηκαν στην ενδεχόμενη παραβίαση.  

Κωδικοί όπλισης και αφόπλισης

Για την ευκολία σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε , εφόσον θέλετε μέχρι και 32 κωδικούς χρηστών, για να τους αναθέσετε σε φίλους, συγγενείς ή τεχνικό προσωπικό όπως καθαρίστρια, νταντά, κηπουρό). Έτσι θα γνωρίζετε αν προκύψει κάποια κλοπή με αφόπλιση, με ποιόν κωδικό αφοπλίστηκε το σύστημα σας.  

Απομακρυσμένη αφόπλιση μέσω κλήσης τηλεφώνου

Για να μπορείτε να καλέσετε το σύστημα συναγερμού σας θα χρειαστείτε να αποκτήσετε , το τηλεφωνητή Paradox VDMP3 .  Με τη προμήθεια του τηλεφωνητή μπορείτε να οπλίζετε/αφοπλίζετε/ ελέγχετε τη κατάσταση του συστήματος σας καθώς και να ενεργοποιείτε απομακρυσμένα αυτοματισμούς όπως φώτα κήπου, αυτόματο πότισμα, θερμοσίφωνα, κεντρική θέρμανση κτλ...    

Κλήση μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM

Προκειμένου να μπορεί να ολοκληρωθεί μία τηλεφωνική κλήση από το συναγερμό στα νούμερα της επιλογής σας ή για τη σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων (Security) απαιτείται στο χώρο να υπάρχει σταθερή τηλεφωνία. Εφόσον δεν υπάρχει, (επειδή κάποιος πχ την έκοψε) μπορεί να γίνει η εγκατάσταση συσκευής τηλεφωνίας FCT-GSM η οποία θα δεχτεί μια κάρτα SIM κάποιας εταρίας κινητής τηλεφωνίας όπως πχ Cosmote - What's up. Αναλόγως του κόστους αγοράς της, η συσκευή μπορεί να μας καλεί απλά στα κινητά της επιλογής μας ή να στέλνει μηνύματα τύπου "Σύστημα συναγερμού σε πανικό, Σήμα αφόπλισης υπό απειλή κτλ".

Η εταιρεία μας προμηθεύει μόνο πιστοποιημένες συσκευές GSM - Προσοχή - Οι φθηνές Κινέζικες συσκευές GSM αν δε λειτουργούν καθημερινά δεν προτείνονται σαν λύση backup γιατί μπλοκάρουν και απαιτούν επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν.   

 

info-icon   Σχετικά με την εγκατάσταση

Η εγκατάσταση της προσφοράς "συναγερμοί σπιτιών" εφόσον ο χώρος είναι καλωδιωμένος , γίνεται εκτός απροόπτων εντός μίας (1) ημέρας. Αν απαιτείται καλωδίωση αναλόγως των τετραγωνικών ενδέχεται να χρειαστεί και δεύτερη ημέρα ή να έρθουν στο χώρο σας επιπλέον τεχνικοί - εγκαταστάτες.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών η εταιρία μας αναλαμβάνει τη τοποθέτηση σιλικόνης σε ότι μερεμέτια γίνουν , την επιστροφή των επίπλων αν χρειαστεί να μετακινηθούν στη προηγούμενη θέση τους, το καθαρισμό επιμέρους της οικίας από ότι σκόνες προκύψουν κατά την εγκατάσταση

Στο τέλος γίνεται η εκπαίδευση του πελάτη σχετικά με τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού σπιτιού.

 

meleti-icon    Μελέτη χώρου - Διαδικασία συνεργασίας

Η προσφορά αναφέρεται σε σπίτια με έτοιμη την καλωδίωση για συναγερμό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλωδίωση υπάρχει η δυνατότητα καλωδίωσης με επιπλέον κόστος

Πριν γίνει μία εγκατάσταση , πρέπει να γίνει δωρεάν τεχνική μελέτη του χώρου, από τεχνικό της εταιρεία μας. Στο ραντεβού αυτό γίνεται αναγνώριση του χώρου, επίδειξη στο πελάτη του τρόπου καλωδίωσης (αν απαιτείται) και φυσικά παρουσίαση σε βαλίτσα επίδειξης ενός ολοκληρωμένου -πλήρως λειτουργικού - συστήματος συναγερμού με όλα του τα παρελκόμενα (Μονάδα, πληκτρολόγιο, επαφές κτλ)    

guarantee-icon   Εγγύηση

Με την ολοκλήρωση των εργασιών παραδίδεται στο πελάτη η γραπτή εγγύηση εργασίας και εξοπλισμού.για χρονικό διάστημα τριανταέξι (36) μηνών. Αν μέσα σε αυτό το διάστημα προκύψει βλάβη, επιδιορθώνονται δωρεάν , φυσικά για τις περιπτώσεις που φέρει ευθύνη η εταιρία μας ή το υλικό. -Δεν καλύπτεται η πρόκληση ζημιάς από φυσικά αίτια (αυξομείωση τάσης ΔΕΗ, κεραυνός κτλ) και ζημιές τρίτων τεχνικών συνεργείων (πχ κατά την βαφή του σπιτιού κτλ)  

 

certificate-icon   'Αδεια εταιρείας - εγκαταστατών

Πριν τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού σπιτιού και βάλετε άγνωστους τεχνικούς στο χώρο σας βεβαιωθείτε ότι η εταιρία έχει (όπως απαιτείται) αδειοδοτηθεί με ειδική άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας από τη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής της ή την ΓΑΔΑ. Για να βγεί αυτή η άδεια τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι μεταξύ άλλων: - καθαρό ποινικό μητρώο των ιδιοκτητών και των τεχνικών - εξετάσεις για χρήση ναρκωτικών ουσιών - ψυχολογικές εξετάσεις - τεχνική κατάρτιση κ.α. Με αυτό το τρόπο θα γνωρίζεται την πραγματική ταυτότητα των εγκαταστατών του συναγερμού σας.

Τα συστήματα συναγερμού μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συνοδεύονται από εγγυήση 36 μηνών που καλύπτει :

- την εργασία

Το υψηλό επίπεδο εγκατάστασης μας επιτρέπει να καλύπτουμε εκτός από τα υλικά και την εργασίας μας και ειδικότερα τη διατήρηση της αισθητικής και της λειτουργικότητας στο επίπεδο ακριβώς που το παραδώσαμε.

Ο χρόνος που δίνουμε στη τεχνική  θερμοκόλλησης αλλά  και στη τεχνική τοποθέτησης & σύνδεσης των μαγνητικών επαφών ,τα κυριότερα δηλαδή σημεία που δημιουργούνται προβλήματα, εμποδίζουν τα προβλήματα στο μέλλον που θα άφηνε εκτεθειμένη την εταιρεία μας. Αν όμως δεδομένου του ανθρωπίνου παράγοντα , παρουσιαστούν προβλήματα είναι ευθύνης δικής μας.

- τον εξοπλισμό

Ο εξοπλισμός που παραδίδεται στο πελάτη συνοδεύεται πάντα με τα πιστοποιητικά γνησιότητας από την εισαγωγική εταιρεία.

Το κύρος και η αξιοπιστία της εταιρεία μας μπορεί πάντα να ελεγχθεί καλώντας την εκάστοτε αντιπροσωπεία και ρωτώντας πληροφορίες για την επωνυμία μας.

Ο εξοπλισμός παύει να καλύπτεται από την εγγύηση στη περίπτωση :

  • ακραίων καιρικών φαινομένων πχ. κεραυνός - μπορεί να προστατευτεί όμως με συσκευή αντικεραυνικού
  • εργασιών και βλαβών τρίτων τεχνικών εταιρειών πχ. βάψιμο των ανιχνευτών σε μία ανακαίνιση
  • προγραμματισμού της μονάδας από οποιοδήποτε εκτός της εταρείας μας

Τα συστήματα συναγερμού μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συνοδεύονται από εγγυήση 36 μηνών που καλύπτει :

- την εργασία

Το υψηλό επίπεδο εγκατάστασης μας επιτρέπει να καλύπτουμε εκτός από τα υλικά και την εργασίας μας και ειδικότερα τη διατήρηση της αισθητικής και της λειτουργικότητας στο επίπεδο ακριβώς που το παραδώσαμε.

Ο χρόνος που δίνουμε στη τεχνική  θερμοκόλλησης αλλά  και στη τεχνική τοποθέτησης & σύνδεσης των μαγνητικών επαφών ,τα κυριότερα δηλαδή σημεία που δημιουργούνται προβλήματα, εμποδίζουν τα προβλήματα στο μέλλον που θα άφηνε εκτεθειμένη την εταιρεία μας. Αν όμως δεδομένου του ανθρωπίνου παράγοντα , παρουσιαστούν προβλήματα είναι ευθύνης δικής μας.

- τον εξοπλισμό

Ο εξοπλισμός που παραδίδεται στο πελάτη συνοδεύεται πάντα με τα πιστοποιητικά γνησιότητας από την εισαγωγική εταιρεία.

Το κύρος και η αξιοπιστία της εταιρεία μας μπορεί πάντα να ελεγχθεί καλώντας την εκάστοτε αντιπροσωπεία και ρωτώντας πληροφορίες για την επωνυμία μας.

Ο εξοπλισμός παύει να καλύπτεται από την εγγύηση στη περίπτωση :

  • ακραίων καιρικών φαινομένων πχ. κεραυνός - μπορεί να προστατευτεί όμως με συσκευή αντικεραυνικού
  • εργασιών και βλαβών τρίτων τεχνικών εταιρειών πχ. βάψιμο των ανιχνευτών σε μία ανακαίνιση
  • προγραμματισμού της μονάδας από οποιοδήποτε εκτός της εταρείας μας

Δείτε δουλειές μας

Επειδή μία εικόνα είναι 1000 λέξεις, δείτε δείγματα από διάφορες εγκαταστάσεις μας..

Καντε κλικ εδω