Συναγερμός σπιτιού Paradox Expand

Συναγερμός σπιτιού Paradox

Σύστημα συναγερμού 16 ζωνών

More details

Συναγερμός σπιτιού Paradox

Λύση 16 ζωνών

Τοποθετήστε στο σπίτι σας ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού με την εγγύηση των Καναδέζικων συστημάτων συναγερμού της Paradox. Προσοχή όμως, τα προϊόντα της Paradox,κατασκευάζονται - σαν απομιμήσεις- και στη Κίνα ή στη Ταϊβάν. Βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός, που θα επιλέξετε συνοδεύεται από τα κατάλληλα πιστοποιητικά γνησιότητας, της Ελληνικής αντιπροσωπείας και τα τυπωμένα αυτοκόλλητα πάνω στις πλακέτες που να φαίνεται το Made in Canada , όπως το παρακάτω παραδείγματα της μονάδας :

icon-list Η εγκατάσταση περιλαμβάνει :

- Τη τοποθέτηση μαγνητικών επαφών (αισθητήρων ανοίγματος) στα τζάμια και στα πατζούρια του σπιτιού με κρυφή εγκατάσταση εντός του αλουμινίου σας. Η τοποθέτηση της μαγνητικής επαφής κυρίως για λόγους ασφαλείας και φυσικά αισθητικής θα πρέπει να μην είναι ορατή όταν το παράθυρο είναι κλειστό. Φυσικά η ένωση των μαγνητικών επαφών με την υπάρχουσα καλωδίωση, γίνεται πάντα με κόλληση για την αποφυγή ψευδοσυναγερμών.

- Την εγκατάσταση αισθητήρων κίνησης (μέσω της αλλαγής της θερμοκρασίας του χώρου που αντιλαμβάνεται το υπέρυθρο) - radar στα περάσματα της οικίας σας, αναλόγως των τετραγωνικών σας.

- Την τοποθέτηση της εξωτερικής αυτόνομης σειρήνας της Paradox Hellas 120dB , η οποία έχει αυτόνομη λειτουργία μέσω της μπαταρίας της, σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος και ενεργοποίηση της κόρνας της, σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να της παραβιάσει το καπάκι ή προσπαθήσει να της κόψει το καλώδιο ή επιχειρήσει να τη ξηλώσει από το τοίχο. Τέλος διαθέτει και ενδεικτικές λυχνίες ( led ) που που αναβοσβήνουν συνεχώς, όλο το 24ωρο για να δείχνουν ότι στο σπίτι σας είναι εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

- Τη κεντρική μονάδα της Paradox (SP6000) η οποία μπορεί να χωρίσει το σπίτι σας σε εως και 16 διαφορετικά τμήματα (ζώνες) ώστε να μπορείτε να έχετε συναγερμό, έχοντας ανοιχτό κάποιο παράθυρο ή παντζούρι ενώ το υπόλοιπο σύστημα να είναι οπλισμένο. Η συγκεκριμένη μονάδα αναλαμβάνει αυτόματα αν αφήσετε κάποιο τζάμι ανοιχτό να το παρακάμψει και αν αποφασίσετε να το κλείσετε μετά την όπλιση να το ενεργοποιήσει αυτόματα, χωρίς φυσικά να χτυπήσει η σειρήνα .

lock-iconΣυναγερμός σπιτιών Paradox - Τρόποι όπλισης

Τα συστήματα συναγερμού της Paradox μπορούν να οπλίσουν με τρεις διαφορετικούς τρόπους. 'Όλοι παρακάτω τρόποι οπλίζουν με το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου, κάνοντας την όπλιση εύκολη και για ηλικιωμένους ή μικρά παιδιά :

Stay: Αυτός είναι ο τρόπος που οπλίζετε όταν μπαίνετε στο σπίτι το απόγευμα μετά τη δουλειά και περιμένετε και άλλα άτομα της οικογενείας να γυρίσουν. Σε αυτή τη λειτουργία δίνεται άμεσα ενεργοποίηση της εξωτερικής φαροσειρήνας αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει τα παράθυρα , αλλά υπάρχει χρονοκαθυστέρηση στη κύρια είσοδο σας, αφού περιμένετε και άλλα μέλη της οικογενείας να επιστρέψουν και πρέπει να έχουν χρόνο για να πληκτρολογήσουν το κωδικό τους. Φυσικά μπορείτε να κινηθείτε χωρίς φόβο, μέσα στην οικία σας, αφού οι εσωτερικοί ανιχνευτές , βγαίνουν αυτόματα εκτός λειτουργίας.

Sleep: Οταν επιστρέψουν όλα τα μέλη της οικογενείας και εφόσον δε θα ξαναβγείτε έξω ξανά από το χώρο σας, μπορείτε να οπλίσετε με τη μέθοδο Sleep. Αυτός ο τρόπος όπλισης είναι ίδιος με τη παραπάνω όπλιση Stay, μόνο που τώρα αν κάποιος ανοίξει τη πόρτα σας, θα χτυπήσει ακαριαία η εξωτερική σειρήνα. Πάλι μπορείτε φυσικά , να κυκλοφορείτε άφοβα, εντός του χώρου, αφού τα ρανταρ, παραμένουν εκτός λειτουργίας.

Arm : Τέλος όταν φεύγετε όλοι από την οικία σας, πρέπει ενεργοποιείται το συναγερμό σας με την επιλογή Arm . Σε αυτή την επιλογή ενεργοποιούνται τα πάντα : εσωτερικοί ανιχνευτές και οι περιμετρικές παγίδες και δίνουν στο σπίτι σας την απόλυτη ασφάλεια.

tele-iconΆλλες δυνατότητες των συστήματος συναγερμού

Κλήση συναγερμού μόλις γίνει παραβίαση

Ο συναγερμός σας, θα μπορεί να σας ειδοποιήσει - χωρίς την αγορά επιπλέον πλακέτας - με κλήση σε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο της επιλογής σας, ότι χτυπάει ο συναγερμός σας. Δεν θα έχετε όμως κάποια πληροφορία για το ποια ζώνη παραβιάζεται παρά μόνο θα ακούτε τον ήχο μίας σειρήνας, μέσα από το ακουστικό του τηλεφώνου σας.

Σαν επιπλέον, προτεινόμενο, μέτρο ασφαλείας μπορείτε να συνδεθείτε προαιρετικά με εταιρία κέντρου λήψης σημάτων (Security) . Σε αυτή τη περίπτωση θα έχετε πλήρη ενημέρωση για τη κατάσταση του συστήματος σας καθώς και ποιες ζώνες ενεργοποιήθηκαν στην ενδεχόμενη παραβίαση.

Κωδικοί όπλισης και αφόπλισης

Για την ευκολία σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε , εφόσον θέλετε μέχρι και 32 κωδικούς χρηστών, για να τους αναθέσετε σε φίλους, συγγενείς ή τεχνικό προσωπικό όπως καθαρίστρια, νταντά, κηπουρό). Έτσι θα γνωρίζετε αν προκύψει κάποια κλοπή με αφόπλιση, με ποιόν κωδικό αφοπλίστηκε το σύστημα σας.

Απομακρυσμένη αφόπλιση μέσω κλήσης τηλεφώνου

Για να μπορείτε να καλέσετε το σύστημα συναγερμού σας θα χρειαστείτε να αποκτήσετε , το τηλεφωνητή της Paradox VDMP3 . Με τη προμήθεια του τηλεφωνητή μπορείτε να οπλίζετε/αφοπλίζετε/ ελέγχετε τη κατάσταση του συστήματος σας καθώς και να ενεργοποιείτε απομακρυσμένα αυτοματισμούς όπως αυτόματο πότισμα, φώτα κήπου, κεντρική θέρμανση, θερμοσίφωνα κτλ...

Κλήση μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM

Προκειμένου να μπορεί να ολοκληρωθεί μία τηλεφωνική κλήση από το συναγερμό στα νούμερα της επιλογής σας ή για τη σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων (Security) απαιτείται στο χώρο να υπάρχει σταθερή τηλεφωνία. Εφόσον δεν υπάρχει, μπορεί να γίνει η εγκατάσταση συσκευής τηλεφωνίας FCT-GSM η οποία θα δεχτεί μια κάρτα SIM κάποιας εταρίας κινητής τηλεφωνίας όπως πχ Cosmote - What's up. Αναλόγως του κόστους αγοράς της, η συσκευή μπορεί να μας καλεί απλά στα κινητά της επιλογής μας ή να στέλνει μηνύματα τύπου "Σύστημα συναγερμού σε πανικό, Σήμα αφόπλισης υπό απειλή κτλ".

Η εταιρεία μας προμηθεύει μόνο πιστοποιημένες συσκευές GSM - Προσοχή - Οι φθηνές Κινέζικες συσκευές GSM αν δε λειτουργούν καθημερινά δεν προτείνονται σαν λύση backup γιατί μπλοκάρουν και απαιτούν επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν.

info-icon Σχετικά με την εγκατάσταση

Η εγκατάσταση της προσφοράς του συγκεκριμένου συστήμα προυποθέται ότι ο χώρος σας 4είναι καλωδιωμένος , γίνεται εκτός απροόπτων εντός μίας (1) ημέρας. Αν απαιτείται καλωδίωση αναλόγως των τετραγωνικών ενδέχεται να χρειαστεί και δεύτερη ημέρα ή να έρθουν στο χώρο σας επιπλέον τεχνικοί - εγκαταστάτες.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών η εταιρία μας αναλαμβάνει τη τοποθέτηση σιλικόνης σε ότι μερεμέτια γίνουν , την επιστροφή των επίπλων αν χρειαστεί να μετακινηθούν στη προηγούμενη θέση τους, το καθαρισμό επιμέρους της οικίας από ότι σκόνες προκύψουν κατά την εγκατάσταση

Στο τέλος γίνεται η εκπαίδευση του πελάτη σχετικά με τις λειτουργίες του συναγερμού του σπιτιού σας.

meleti-icon Μελέτη χώρου - Διαδικασία συνεργασίας

Η προσφορά αναφέρεται σε σπίτια με έτοιμη την καλωδίωση για συναγερμό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλωδίωση υπάρχει η δυνατότητα καλωδίωσης με επιπλέον κόστος

Πριν γίνει μία εγκατάσταση , πρέπει να γίνει δωρεάν τεχνική μελέτη του χώρου, από τεχνικό της εταιρεία μας. Στο ραντεβού αυτό γίνεται αναγνώριση του χώρου, επίδειξη στο πελάτη του τρόπου καλωδίωσης (αν απαιτείται) και φυσικά επίδειξη σε βαλίτσα παρουσίασης ενός ολοκληρωμένου -πλήρως λειτουργικού - συστήματος συναγερμού με όλα του τα παρελκόμενα (Μονάδα συναγερμού , πληκτρολόγιο, επαφές κτλ)

guarantee-icon Εγγύηση

Με την ολοκλήρωση των εργασιών παραδίδεται στο πελάτη η γραπτή εγγύηση εργασίας και εξοπλισμού.για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών. Αν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα προκύψει βλάβη, επιδιορθώνονται δωρεάν , φυσικά για τις περιπτώσεις που φέρει ευθύνη αποκλειστικά η εταιρία μας ή το υλικό. -Δεν καλύπτεται η πρόκληση ζημιάς από φυσικά αίτια (αυξομείωση τάσης ΔΕΗ, κεραυνός κτλ) και ζημιές τρίτων τεχνικών συνεργείων (πχ κατά την βαφή του σπιτιού κτλ). Εφόσον δεν είναι ευθύνης της εταιρείας μας , το κόστος της επισκευής επιβαρύνει το πελάτη.

certificate-icon'Αδεια εταιρείας - εγκαταστατών

Προτού εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού σπιτιού και βάλετε τεχνικούς στο σπίτι σας βεβαιωθείτε ότι η εταιρία έχει (όπως άλλωστε απαιτείται) άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας από τη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής της ή την ΓΑΔΑ. Για να εκδοθεί αυτή η άδεια τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι μεταξύ άλλων:

  • καθαρό ποινικό μητρώο των ιδιοκτητών και των τεχνικών
  • εξετάσεις για χρήση ναρκωτικών ουσιών
  • τεχνική κατάρτιση κ.α.
  • ψυχολογικές εξετάσεις
  • τεχνική κατάρτιση κ.α.

'Ετσι θα γνωρίζεται την πραγματική ταυτότητα των εγκαταστατών που τοποθέτησαν το σύστημα συναγερμού σας.

Δείτε δουλειές μας

Επειδή μία εικόνα είναι 1000 λέξεις, δείτε δείγματα από διάφορες εγκαταστάσεις μας..

Καντε κλικ εδω