Συναγερμός για περίπτερο Expand

Συναγερμός για περίπτερο

Συναγερμός ασφαλείας περιπτέρου

More details

icon-list   Η εγκατάσταση περιλαμβάνει :

- Την εγκατάσταση μαγνητικών επαφών ημιβαρέως τύπου στα 3 περιμετρικά εξωτερικά ρολά του περιπτέρου σας. Οι μαγνητικές επαφές απαιτούνται για να προστατεύεται ο χώρος σας από προσπάθεια "ανεβάσματος" του ρολού ενώ λείπετε.

- Την εγκατάσταση ανιχνευτή κίνησης στο εσωτερικό χώρο του περιπτέρου σας. Ο ανιχνευτής τοποθυετείται διότι οι διαρρήκτες προσπαθούν να απομονωσουν τις προαναφερθείσες μαγνητικές επαφές. Ο ανιχνευτής τοποθετείται σε ύψος 1μ για να προστατέψει τα προϊόντα και στα χαμηλά ντουλάπια-ράφια σας.

- Τη τοποθέτηση της αυτόνομης εξωτερικής φαροσειρήνας Paradox Hellas 120dB , η οποία έχει μπαταρία για την αυτόνομη λειτουργία της σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος και ενεργοποίηση σε περίπτωση που κάποιος της παραβιάσει το καπάκι , της κόψει το καλώδιο ή επιχειρήσει να τη ξηλώσει από το τοίχο. Τέλος διαθέτει και ενδεικτικά led που που αναβοσβήνουν όλο το 24ωρο για να δείχνουν ότι στο χώρο είναι εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

    

tele-icon   Άλλες δυνατότητες των συναγερμών σπιτιού της Paradox   

Κλήση συναγερμού μόλις γίνει παραβίαση 

Η μονάδα του συναγερμού σας  μπορεί να σας ειδοποιήσει, χωρίς επιπλέον χρέωση - με κλήση σε κινητό τηλέφωνο της επιλογής σας, ότι χτυπάει ο συναγερμός σας. Δεν θα έχετε όμως κάποια πληροφορία για το ποια ζώνη παραβιάζεται, παρά θα ακούτε μόνο τον ήχο μίας σειρήνας, μέσα από το ακουστικό

Για επιπλέον μέτρο ασφαλείας μπορείτε να συνδεθείτε προαιρετικά με εταιρία κέντρου λήψης σημάτων. Σε αυτή τη περίπτωση θα έχετε πλήρη ενημέρωση για τη κατάσταση του συστήματος σας καθώς και ποιες ζώνες ενεργοποιήθηκαν στην ενδεχόμενη παραβίαση.  

Κωδικοί όπλισης και αφόπλισης

Για την ευκολία σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε , εφόσον θέλετε μέχρι και 32 κωδικούς χρηστών, για να τους αναθέσετε σε φίλους, συγγενείς ή τεχνικό προσωπικό όπως καθαρίστρια, νταντά, κηπουρό). Έτσι θα γνωρίζετε αν προκύψει κάποια κλοπή με αφόπλιση, με ποιόν κωδικό αφοπλίστηκε το σύστημα σας.  

Απομακρυσμένη αφόπλιση μέσω κλήσης τηλεφώνου

Για να μπορείτε να καλέσετε το σύστημα συναγερμού σας θα χρειαστείτε να αποκτήσετε , το τηλεφωνητή Paradox VDMP3 .  Με τη προμήθεια του τηλεφωνητή μπορείτε να οπλίζετε/αφοπλίζετε/ ελέγχετε τη κατάσταση του συστήματος σας καθώς και να ενεργοποιείτε απομακρυσμένα αυτοματισμούς όπως φώτα κήπου, αυτόματο πότισμα, θερμοσίφωνα, κεντρική θέρμανση κτλ...    

Κλήση μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM

Προκειμένου να μπορεί να ολοκληρωθεί μία τηλεφωνική κλήση από το συναγερμό στα νούμερα της επιλογής σας ή για τη σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων (Security) απαιτείται στο χώρο να υπάρχει σταθερή τηλεφωνία. Εφόσον δεν υπάρχει, (επειδή κάποιος πχ την έκοψε) μπορεί να γίνει η εγκατάσταση συσκευής τηλεφωνίας FCT-GSM η οποία θα δεχτεί μια κάρτα SIM κάποιας εταρίας κινητής τηλεφωνίας όπως πχ Cosmote - What's up. Αναλόγως του κόστους αγοράς της, η συσκευή μπορεί να μας καλεί απλά στα κινητά της επιλογής μας ή να στέλνει μηνύματα τύπου "Σύστημα συναγερμού σε πανικό, Σήμα αφόπλισης υπό απειλή κτλ".

Η εταιρεία μας προμηθεύει μόνο πιστοποιημένες συσκευές GSM - Προσοχή - Οι φθηνές Κινέζικες συσκευές GSM αν δε λειτουργούν καθημερινά δεν προτείνονται σαν λύση backup γιατί μπλοκάρουν και απαιτούν επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν.   

 

info-icon   Σχετικά με την εγκατάσταση

Η εγκατάσταση της προσφορά για το περίπτερο , " εφόσον ο χώρος είναι καλωδιωμένος , γίνεται εκτός απροόπτων εντός μίας (1) ημέρας. Αν απαιτείται καλωδίωση αναλόγως των τετραγωνικών ενδέχεται να χρειαστεί και τμήμα της δεύτερης ημέρας ή να έρθουν στο χώρο σας επιπλέον τεχνικοί - εγκαταστάτες.

Στο τέλος γίνεται η εκπαίδευση του πελάτη σχετικά με τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού σας.

 

meleti-icon    Μελέτη χώρου - Διαδικασία συνεργασίας

Η προσφορά αναφέρεται σε περίπτερα,  με έτοιμη την καλωδίωση για συναγερμό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλωδίωση υπάρχει η δυνατότητα καλωδίωσης με μικρή οικονομική επιβάρυνση.

Πριν γίνει μία εγκατάσταση , πρέπει να γίνει δωρεάν τεχνική μελέτη του χώρου, από τεχνικό της εταιρεία μας. Στο ραντεβού αυτό γίνεται αναγνώριση του χώρου, επίδειξη στο πελάτη του τρόπου καλωδίωσης (αν απαιτείται) και φυσικά παρουσίαση σε βαλίτσα επίδειξης ενός ολοκληρωμένου -πλήρως λειτουργικού - συστήματος συναγερμού με όλα του τα παρελκόμενα (Μονάδα, πληκτρολόγιο, επαφές κτλ)    

guarantee-icon   Εγγύηση

Με την ολοκλήρωση των εργασιών παραδίδεται στο πελάτη η γραπτή εγγύηση εργασίας και εξοπλισμού.για χρονικό διάστημα τριανταέξι (36) μηνών. Αν μέσα σε αυτό το διάστημα προκύψει βλάβη, επιδιορθώνονται δωρεάν , φυσικά για τις περιπτώσεις που φέρει ευθύνη η εταιρία μας ή το υλικό. -Δεν καλύπτεται η πρόκληση ζημιάς από φυσικά αίτια (αυξομείωση τάσης ΔΕΗ, κεραυνός κτλ) και ζημιές τρίτων τεχνικών συνεργείων (πχ κατά την βαφή του σπιτιού κτλ)  

 

certificate-icon   'Αδεια εταιρείας - εγκαταστατών

Πριν τοποθετήσετε ένα σύστημα ασφαλείας  και επιτρέψετε σε άγνωστους τεχνικούς να εισέλθουν στο χώρο σας βεβαιωθείτε ότι η εταιρία έχει (όπως απαιτείται) αδειοδοτηθεί με ειδική άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας από τη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής της ή την ΓΑΔΑ. Για να βγεί αυτή η άδεια τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι μεταξύ άλλων: - καθαρό ποινικό μητρώο των ιδιοκτητών και των τεχνικών - εξετάσεις για χρήση ναρκωτικών ουσιών - ψυχολογικές εξετάσεις - τεχνική κατάρτιση κ.α. Με αυτό το τρόπο θα γνωρίζεται την πραγματική ταυτότητα των εγκαταστατών του συναγερμού σας.

Δείτε δουλειές μας

Επειδή μία εικόνα είναι 1000 λέξεις, δείτε δείγματα από διάφορες εγκαταστάσεις μας..

Καντε κλικ εδω