Τα προιόντα μας εφόσον επιλέξει ο πελάτης μόνο τη προμήθεια και όχι την εγκατάσταση μπορούν να αποσταλλούν στη περιοχή της αρεσκείας του, μεσω εταιρείας κούριερ. Το κόστος είναι αναλόγως του τελικού βάρους & όγκου των προιόντων. Σε συνολικές παραγγελίες άνω των 100 € , η μεταφορά εντός της Ελλάδος είναι δωρεάν.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη να μεταφέρει τα προιόντα του πελάτη μέσα σε προστατευμένο κουτιά , μεριμνόντας να μην χτυπούν εσωτερικά οι συσκευές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μέχρι το πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας κουριερ. 

Δεν ευθύνεται και δεν ασφαλίζει τα προιόντα της , από το στάδιο της μεταφοράς των προιόντων στο τοπικό κατάστημα της μεταφορικής μέχρι το χώρο του τελικού αποδέκτη. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται και για τη πιθανή κακοποίηση των κουτιών από την εκάστοτε μεταφορική.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, ο χώρος πακεταρίσματος των παραγγελιών στην έδρα μας, καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και το βίντεο μπορεί να αποσταλεί στο πελάτη , εφόσον κριθεί αναγκαίο.


Δείτε δουλειές μας

Επειδή μία εικόνα είναι 1000 λέξεις, δείτε δείγματα από διάφορες εγκαταστάσεις μας..

Καντε κλικ εδω