Συστήματα συναγερμών Paradox

 

Η Paradox Hellas έχει ιδρυθεί το 1990 και εισάγει και κατασκευάζει συστήματα ασφαλείας. Είναι αντιπρόσωπος της Καναζέδικης εταιρίας συστημάτων ασφαλείας Paradox. Τα συστήματα συναγερμών της Paradox συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, ευκολία χρήσης και όμορφο design, και σε συνδυασμό με τη πολύχρονη εμπειρία στο τομέα της, τη κατατάσει σε μία μεγαλύτερες εταιρίες συστημάτων ασφαλείας στο κόσμο.

Οι συναγερμοί της Paradox χωρίζονται ουσιαστικά σε 3 μεγάλες κατηγορίες. Στις σειρές SP, Magellan και EVO.Ολες τις μονάδες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά στο Καναδά και συνοδεύονται απο πιστοποιητικά γνησιότητας από την Ελληνική αντιπρόσωπο εταιρία.

Συναγερμοί Paradox – SP

Η σειρά SP διαθέτει τις μονάδες συναγερμού SP5500, SP6000 και SP7000. Η διαφορά μεταξύ των μονάδων είναι ουσιαστικά στις ζώνες του πίνακα. 'Ετσι ο SP5500 είναι πίνακας 10 ζωνών , ο SP6000 είναι 16 ζωνών και ο SP7000 είναι πίνακας 32 ζωνών. 'Ομως αν σε ένα χώρο τοποθετήσετε τις μονάδες SP5500 Και SP6000 μπορούν να φτάσουν με πλακέτες επέκτασεις μελλοντικά στις 32 ζώνες. Ολες οι παραπάνω μονάδες διαθέτουν τη δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης σε έως και 5 τηλέφωνα στο χρήστη απευθείας ή φυσικά τη σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων.

Στη σειρά SP έχει έρθει η όπλιση με 3 οπλίσεις : sleep, stay, arm δίνοντας εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις κλασικές περιπτώσεις όπλισης μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου.

Συναγερμοί Paradox – MG

Η σειρά Magellan είναι η ασύρματη λύση συναγερμών της Paradox. Διαθέτει ουσιαστικά δύο υποκατηγορίες.

- Το μοντέλο MG 5000 που υποστηρίζει ενσύρματες ζώνες και έως και 32 ασύρματες. Το συγκεριμένο σύστημα συναγερμού είναι ουσιαστικά μία αυτόνομη πλακέτα οπότε μπορείτε να βάλετε σε άλλο σημείο το πίνακα και σε άλλο σημείο το πληκτρολόγιο.

- - Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε από τη σειρά Magellan και το μοντέλο MG6250 που είναι πίνακας «όλα σε ένα» αφού διαθέτει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, ξυπνητήρι, απομακρυσμένη όπλιση και βολεύει πολύ σε σπίτια που ο ιδιοκτήτης δε θέλει να φαίνεται καθόλου καλώδιο.

Να αναφέρουμε εδώ ότι γενικότερα στα ασύρματα σύστηματα συναγερμού είναι επιτακτική η καλωδιακή σύνδεση της σειρήνας με τροφοδοσία για τη αδιάκοπτη και σωστή λειτουργία της και η καλωδιακή σύνδεση του πληκτρολογίου με το πίνακα. Και οι δύο παραπάνω επισημάνσεις μέσα από την εμπειρία ετών μας, δείχνουν ότι πρέπει να προσέχετε πάνω στην εγκατάσταση τι λύση σας δίνει ο κάθε τεχνικός.

Συναγερμοί Paradox – Evo192

Η τρίτη λύση που απευθύνεται σε μεγάλες οικίες ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις είναι οι πίνακες Evo. Πλέον μετά τη κατάργηση του Evo48 ο μοναδικός πίνακας που υπάρχει σε αυτή τη σειρά είναι η μονάδα Evo192 που είναι μία πλακέτα συναγερμού 16 ζωνών που φτάνει με επεκτάσεις στις 192 ζώνες. Σε σχέση με τη σειρά SP ο συγκεκριμένος πίνακας διαθέτει αρκετές παραπάνω λειτουργίες :

- Μπορεί να φτάσει μέχρι και 8 υποσυστήματα (Ετσι μπορείτε να βάλετε αυτόνομο συναγερμό στο κυρίως τμήμα του σπιτιού, άλλο υποσύστημα στο γκαράζ και άλλο στο κλιμακοστάσιο ή στην εξωτερική κάλυψη με ρανταρ)

- Διαθέτει δυνατότητες όπλισης του συναγερμού με μπρελόκ (κάτι που βολεύει πολύ ηλικιωμένους που ξεχνούν εύκολα κωδικούς) αλλά κ

- Έχει διαφορετικό χρόνο εισόδου για το κάθε υποσύστημα οπότε μπορείτε να βάλετε άλλο χρόνο εισόδου για τα εξωτερικά ραντάρ, άλλο για την κύρια είσοδο και άλλο για τη γκαραζόπορτα σας.

 

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ PARADOX | ΚΑΝΑΔΑΣ


Δείτε δουλειές μας

Επειδή μία εικόνα είναι 1000 λέξεις, δείτε δείγματα από διάφορες εγκαταστάσεις μας..

Καντε κλικ εδω