Κοστος συναγερμού Paradox για γραφείο Expand

Κοστος συναγερμού Paradox για γραφείο

Συναγερμός ασφαλείας για χώρους γραφείων

Το κόστος αφορά τοποθέτηση σε γραφείου έως και 60τμ. Για μεγαλύτερους χώρους επικοινωνήστε μαζί μας

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ και φυσικά την εργασία τοποθέτησης.

More details

Κοστος συναγερμού Paradox για γραφείο

Ασφαλίστε το χώρο των γραφείων σας, με ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού της Paradox.

(Τα προϊόντα της Paradox κατασκευάζονται στον Καναδά)

icon-list Η προσφορά περιλαμβάνει :

- Τη τοποθέτηση μαγνητικής επαφής στην κεντρική είσοδο των γραφείων σας.

- Την εγκατάσταση 2 αισθητήρων κίνησης (μέσω της αλλαγής της θερμοκρασίας του χώρου που αντιλαμβάνεται το υπέρυθρο). Ο ένας αισθητήρας τοποθετείται στον εισαγωγικό χώρο και ο άλλος στους άλλους χώρους. Εφόσον απαιτείται μπορούμε να προσθέσουμε φυσικά επιπλέον ανιχνευτές ανίχνευσης κίνησης.

- Την εγκατάσταση καλωδιακού μπουτον πανικού κάτω από το γραφείο της υποδοχής / ρεσεψιον ώστε να μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία στην περίπτωση ένοπλης ληστείας.

- Την τοποθέτηση της εξωτερικής αυτόνομης σειρήνας της Paradox Hellas 120dB , η οποία έχει αυτόνομη λειτουργία μέσω της μπαταρίας της, σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος και ενεργοποίηση της κόρνας της, σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να της παραβιάσει το καπάκι ή προσπαθήσει να της κόψει το καλώδιο ή επιχειρήσει να τη ξηλώσει από το τοίχο. Τέλος διαθέτει και ενδεικτικές λυχνίες ( led ) που που αναβοσβήνουν συνεχώς, όλο το 24ωρο για να δείχνουν ότι στο σπίτι σας είναι εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

και φυσικά των υπολοίπων απαραίτητων συσκευών για να λειτουργήσει το σύστημα (μπαταρίες - μετασχηματιστές κτλ)

tele-iconΆλλες δυνατότητες των συστήματος συναγερμού

Κλήση συναγερμού μόλις γίνει παραβίαση

Ο συναγερμός σας, θα μπορεί να σας ειδοποιήσει - χωρίς την αγορά επιπλέον πλακέτας - με κλήση σε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο της επιλογής σας, ότι χτυπάει ο συναγερμός σας. Δεν θα έχετε όμως κάποια πληροφορία για το ποια ζώνη παραβιάζεται παρά μόνο θα ακούτε τον ήχο μίας σειρήνας, μέσα από το ακουστικό του τηλεφώνου σας.

Σαν επιπλέον, προτεινόμενο, μέτρο ασφαλείας μπορείτε να συνδεθείτε προαιρετικά με εταιρία κέντρου λήψης σημάτων (Security) . Σε αυτή τη περίπτωση θα έχετε πλήρη ενημέρωση για τη κατάσταση του συστήματος σας καθώς και ποιες ζώνες ενεργοποιήθηκαν στην ενδεχόμενη παραβίαση.

tele-icon   Άλλες δυνατότητες των συναγερμών σπιτιού της Paradox   

Κλήση συναγερμού μόλις γίνει παραβίαση 

Η συγκεκριμένη μονάδα μπορεί να σας ειδοποιήσει -χωρίς επιπλέον χρέωση- με κλήση σε κινητό τηλέφωνο της επιλογής σας, ότι χτυπάει ο συναγερμός σας. Δεν θα έχετε όμως κάποια πληροφορία για το ποια ζώνη παραβιάζεται παρά θα ακούτε μόνο τον ήχο μέσα από το ακουστικό μίας σειρήνας.

Για επιπλέον μέτρο ασφαλείας μπορείτε να συνδεθείτε προαιρετικά με εταιρεία κέντρου λήψης σημάτων. Σε αυτή τη περίπτωση θα έχετε πλήρη ενημέρωση για τη κατάσταση του συστήματος σας καθώς και ποιες ζώνες ενεργοποιήθηκαν στην ενδεχόμενη παραβίαση.  

Κωδικοί όπλισης και αφόπλισης

Για την ευκολία σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε , εφόσον θέλετε μέχρι και 32 κωδικούς χρηστών, για να τους αναθέσετε σε υπαλλήλους. Έτσι θα γνωρίζετε αν προκύψει κάποια κλοπή με αφόπλιση, με ποιόν κωδικό αφοπλίστηκε το σύστημα σας.  

Απομακρυσμένη αφόπλιση μέσω κλήσης τηλεφώνου

Για να μπορείτε να καλέσετε το σύστημα συναγερμού σας θα χρειαστείτε να αποκτήσετε , το τηλεφωνητή Paradox VDMP3 .  Με τη προμήθεια του τηλεφωνητή μπορείτε να οπλίζετε/αφοπλίζετε/ ελέγχετε τη κατάσταση του συστήματος σας καθώς και να ενεργοποιείτε απομακρυσμένα αυτοματισμούς όπως κλιματισμό, εξωτερικά φώτα, ταμπέλες κτλ...    

Κλήση μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM

Προκειμένου να μπορεί να ολοκληρωθεί μία τηλεφωνική κλήση από το συναγερμό στα νούμερα της επιλογής σας ή για τη σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων (Security) απαιτείται στο χώρο να υπάρχει σταθερή τηλεφωνία. Εφόσον δεν υπάρχει, (επειδή κάποιος πχ την έκοψε) μπορεί να γίνει η εγκατάσταση συσκευής τηλεφωνίας FCT-GSM η οποία θα δεχτεί μια κάρτα SIM κάποιας εταρίας κινητής τηλεφωνίας όπως πχ Cosmote - What's up. Αναλόγως του κόστους αγοράς της, η συσκευή μπορεί να σας καλεί απλά στα κινητά της επιλογής σας ή να στέλνει μηνύματα τύπου "Σύστημα συναγερμού σε πανικό, Σήμα αφόπλισης υπό απειλή κτλ".

Η εταιρεία μας προμηθεύει μόνο πιστοποιημένες συσκευές GSM - Προσοχή - Οι φθηνές Κινέζικες συσκευές GSM αν δε λειτουργούν καθημερινά δεν προτείνονται σαν λύση backup γιατί μπλοκάρουν και απαιτούν επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν.  

Δείτε δουλειές μας

Επειδή μία εικόνα είναι 1000 λέξεις, δείτε δείγματα από διάφορες εγκαταστάσεις μας..

Καντε κλικ εδω