Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού Expand

Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

Δωρεάν προγραμματισμός του πίνακα σας

More details

Κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

Ολοκληρώστε την προστασία του συναγερμού σας συνδέοντας τη μονάδα σας

με ένα 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων.

    Συχνά οι πελάτες μας αναρωτούνται γιατί να πληρώνουν λεφτά σε ένα κέντρο λήψης σημάτων και να μη τους καλεί ο συναγερμός απευθείας στο κινητό τους. Με τα παρακάτω παραδείγματα δεν έχουμε σκοπό να σας τρομοκρατήσουμε, έτσι και αλλιώς η επιλογή είναι δική σας. Έχουμε σκοπό να σας ενημερώσουμε για συμβάντα που συμβαίνουν συχνά στη ζωή μας και γιατί η σύνδεση με μία Security μας είναι από χρήσιμη έως απαραίτητη.

  1. Το κέντρο λήψης σημάτων έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει ακριβώς στο συναγερμό του σπιτιού σας.

Σας φέρνουμε ένα παράδειγμα να δείτε τη διαφορά: Βρίσκεστε στην επαρχία για διακοπές.

Το βράδυ κάποιος προσπαθεί να μπει στο χώρο σας, στην Αθήνα, ανοίγοντας το εξωτερικό πατζούρι του σαλονιού σας. Χτυπάει ο συναγερμός και ο επίδοξος κλέφτης τρομάζει και φεύγει...

Αντιδράσεις :

- Χωρίς κέντρο λήψης σημάτων :Σας καλεί ο συναγερμός στο κινητό. Θεωρείτε ότι γίνεται παραβίαση του χώρου σας. Στο καλύτερο σενάριο καλείτε όποιο κοντινό γνωστό -συγγενή έχετε ,να δει τι έχει γίνει στο σπίτι σας. Στο χειρότερο σενάριο έρχεστε εσπευσμένα στην Αθήνα , για να δείτε ότι τελικά δεν είχε γίνει τίποτα.

- Με κέντρο λήψης σημάτων: Σας καλεί ο εκπαιδευμένος τεχνικός του κέντρου λήψης σημάτων στο κινητό σας. Σας ειδοποιεί οτι ο συναγερμός χτύπησε στο εξωτερικό πατζούρι , αλλά ούτε τα τζάμια παραβιάστηκαν, ούτε τα εσωτερικά σας ραντάρ. Ταυτόχρονα ειδοποιείται και η αστυνομία για τον προληπτικό εξωτερικό έλεγχο του χώρου σας, εφόσον το επιθυμείτε . Αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό και την επομένη μέρα είναι στην επιλογή σας αν θα έρθετε η όχι για να δείτε τι συνέβη.

 

2. Το κέντρο λήψης σημάτων ,σύμφωνα με την εμπειρία μας , έχει προτεραιότητα στη διαχείριση των κλήσεων από την Αστυνομία διότι γνωρίζουν ότι υπάρχει αναμφίβολο συμβάν σε εξέλιξη. Συνεπώς η Αστυνομία έρχεται πιο γρήγορα.

 

3. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί του κέντρου λήψης σημάτων μπορούν να γνωρίζουν αν βρίσκεστε σε κίνδυνο εσείς ή μελή της οικογενείας σας και να καλέσουν την αστυνομία ενημερώνοντας τους ότι είστε υπό απειλή.

Σας δίνουμε πάλι ένα παράδειγμα : Είστε σε επαγγελματικό ραντεβού και η σύζυγος σας επιστρέφει το απόγευμα πίσω από την εργασία της. Ένας κακοποιός παραμονεύει, και μόλις ανοίξει τη πόρτα , της επιτίθεται και υπό την απειλή όπλου - μαχαιριού την εξαναγκάζει να αφοπλίσει το σύστημα συναγερμού.

Αντιδράσεις :

-Χωρίς κέντρο λήψης σημάτων : Η γυναίκα σας αφοπλίζει το συναγερμό και δυστυχώς είναι στο έλεος του κακοποιού ελπίζοντας ότι θα πάρει ότι χρηματα βρει και θα φύγει. Ο συναγερμός είναι αφοπλισμένος όποτε κάνεις δε μπορεί να σας ειδοποιήσει.

Με κέντρο λήψης σημάτων:Η γυναίκα σας αφοπλίζει το συναγερμό με διαφορετικό κωδικό (πχ 4321,9999) , το κωδικό που κατά την εγκατάσταση ορίζουμε ως κωδικό υπό απειλή και είναι ένα εύκολο τετραψήφιο νούμερο που εσείς επιλέγετε και θα το θυμηθείτε πάνω στο πανικό σας. Ο συναγερμός αφοπλίζεται και ο κακοποιός θεώρει ότι έχει όλο το χρόνο δικό του. Ο σταθμός κέντρου λήψης σημάτων όμως δέχεται την αθόρυβη κλήση του κέντρου σας και ειδοποιεί άμεσα την αστυνομία ότι είστε υπό απειλή. Η αστυνομία δίνει ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα σε αυτά τα συμβάντα γιατί υπάρχει ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο.

4. Σας παρέχεται ενημέρωση σχετικά με προβλήματα διακοπής ρεύματος , τηλεφώνου.

'Ετσι αν βρίσκεστε στην επαρχία ενημερώνεστε ότι το σπίτι σας έχει πρόβλημα παροχής ΔΕΗ και δε καταστρέφονται τα τρόφιμα που έχετε στο ψυγείο. Επιπλέον γνωρίζεται ότι μετά από μία διακοπή ρεύματος λειτουργούν μόνο οι μπαταρίες και το σύστημα σε μία ή δύο ημέρες θα είναι εκτός λειτουργίας.

 

5. Αν υπάρχουν ηλικιωμένοι στο χώρο, με την τοποθέτηση του σχετικού ασύρματου τηλεχειριστηρίου ή επιτοίχιου μπουτόν δίπλα στο κρεβάτι τους, σε περίπτωση προβλήματος υγείας , ειδοποιείτε το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων ότι χρειάζονται ανάγκη ιατρικής βοήθειας.

6. Πτώση τάσης μπαταρίας. 'Εστω ότι υπάρχει πτώση τάσης της μπαταρίας σας και δεν έχετε παρατηρήσει ότι εμφανίζεται στο πληκτρολόγιο η ένδειξη αντικατάστασης και συντήρησης . Ο συναγερμός σας αν κοπεί το ρεύμα απο τη ΔΕΗ ή απο κάποιο βανδαλισμό βγαίνει εκτός λειτουργίας ενώ στη περίπτωση του σταθμού ειδοποιείστε επί 24ωρου εσείς και ο εγκαταστάτης σας για τη σοβαρότητα του συμβάντος.

 

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι ο συναγερμός
χωρίς το κέντρο λήψης σημάτων είναι ημίμετρο.

    Ο χρόνος να ανοίξει ένας έμπειρος κλέφτης την εξωτερική σειρήνα ,να τη σπάσει ή να τη φιμώσει είναι μικρότερος των 2 λεπτών. Δεν είναι λύση να στηρίζεστε μόνο στη σειρήνα. Οι γείτονες δε θα δώσουν πλέον  σημασία σε μία σειρήνα που χτυπάει γιατί :

  • Οι σειρήνες κάνουν παρόμοιο ήχο.
  • Πολλά συστήματα συναγερμού είναι κακοτοποθετημένα και δίνουν πολλούς ψευτοσυναγερμούς.
  • Το βράδυ δεν ακούγεται έντονα η σειρήνα του γείτονα με τα σύγχρονα διπλά, ηχομονωτικά, τζάμια.

 

Η ολοκληρωμένη λύση είναι η σύνδεση του συναγερμού σας με ένα 24ωρο κεντρικό σταθμό Λήψης Σημάτων συναγερμού, σε συνδυασμό με την τακτική όπλιση του συναγερμού σας , πρωί – βράδυ.

     Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μάθετε πως μπορείτε να ασφαλίσετε περισσότερο το χώρο σας έχοντας σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων ακόμη και αν κάποιος προσπαθήσει να κόψει τη τηλεφωνική σας παροχή , επικοινωνήστε μαζί μας. Οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε απορία σας.

Σε περίπτωση συμβάντος προτείνεται να έρχεται στο χώρο σας η Ελληνική αστυνομία και όχι κάποια ιδιωτική φύλαξη, που δεν οπλοφορεί ...

 

Πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες :

- Μηνιαία ενημέρωση με αποστολή της αναφοράς σε φαξ ή email σχετικά με το ποιος οπλισε/αφόπλισε το συναγερμό

(Αν έχετε κάποιο κατάστημα ουσιαστικά δίνει αναφορά τι ώρα έρχονται ή φεύγουν οι υπάλληλοι σας.)

- Ενημέρωση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος / τηλεφώνου / πτώση μπαταρίας

 

 

Το παραπάνω κείμενο εναπόκειται στους κανόνες περί "προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων του ιστοχώρου της Digitfort Security Systems - Copyright 2010 (C) σύμφωνα με το Ν. 2121/1993, άρθρο 6 παρ. 2.

 

H υπηρεσία προσφέρεται με τη συνεργασία των Security : Spartan - Personal - Atlas - G4S - Tecnohellas και Hellas Monitoring 

 

 

 Εναλλακτικά στις μηχανές αναζήτησεις μπορείτε να μας βρείτε με τις λέξεις κλειδιά : kentro lipsis simaton, kentro lipsis security ή επιπλέον με τις κεντρικος σταθμος, συνδεση συναγερμού με αστυνομία. Πολλές φορές μπορεί να γράφεται και λάθος όπως : κεντρο λιψις σιματον ή ως κεντρο λήψης σημάτων - Security.

Δείτε δουλειές μας

Επειδή μία εικόνα είναι 1000 λέξεις, δείτε δείγματα από διάφορες εγκαταστάσεις μας..

Καντε κλικ εδω