Συναγερμοί σπιτιών Paradox Expand

Συναγερμοί σπιτιών Paradox

Σύστημα συναγερμού Paradox για σπίτι

More details

Εγκαταστήστε στο σπίτι σας ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού με την εγγύηση των συστημάτων συναγερμού της Paradox, κατασκευής Καναδά. Προσοχή τα προϊόντα της Paradox,κατασκευάζονται - σαν απομιμήσεις- και από τρίτες εταιρείες στη Κίνα ή στη Ταϊβάν. Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα που θα επιλέξετε συνοδεύεται από τα κατάλληλα πιστοποιητικά της Ελληνικής αντιπροσωπείας και αυτοκόλλητα που να φαίνεται το Made in Canada.

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει :

- Τη κεντρική μονάδα της Paradox η οποία μπορεί να χωρίσει το σπίτι μας σε εως και 192 διαφορετικά τμήματα (ζώνες) ώστε να μπορούμε να έχουμε συναγερμό έχοντας ανοιχτό κάποιο παράθυρο ή παντζούρι ενώ το υπόλοιπο σύστημα να είναι οπλισμένο. Η συγκεκριμένη μονάδα αναλαμβάνει αυτόματα αν αφήσετε κάποιο τζάμι ανοιχτό να το παρακάμψει και αν αποφασίσετε να το κλείσετε μετά την όπλιση να το ενεργοποιήσει αυτόματα, χωρίς φυσικά να ενεργοποιηθεί το σύστημα.

- Το πληκτρολόγιο συναγερμού  που τοποθετείται κοντά στην είσοδο για να μπορείτε να ελέγχετε / οπλίζετε / αφοπλίζετε το σύστημα ασφαλείας σας

- Τη τοποθέτηση αισθητήρων κίνησης (μέσω υπερύθρων) -radar στους βασικούς χώρους του σπιτιού σας, αναλόγως των τετραγωνικών σας.

- Τη τοποθέτηση αισθητήρων ανοίγματος (μαγνητικές επαφές) στα παράθυρα και στα ρολά του σπιτιού με κρυφή τοποθέτηση εντός του αλουμινίου σας. Η τοποθέτηση της μαγνητικής επαφής για λόγους ασφαλείας και φυσικά αισθητικής θα πρέπει να μην είναι ορατή όταν το παράθυρο είναι κλειστό. Φυσικά η ένωση των μαγνητικών επαφών με την υπάρχουσα καλωδιακή υποδομή γίνεται με κόλληση για την αποφυγή ψευδοσυναγερμών.

- Τη τοποθέτηση της αυτόνομης εξωτερικής φαροσειρήνας Paradox Hellas 120dB ή 125 dB/1m, η οποία έχει μπαταρία για την αυτόνομη λειτουργία της σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος και ενεργοποίηση σε περίπτωση που κάποιος της παραβιάσει το καπάκι , της κόψει το καλώδιο ή επιχειρήσει να τη ξηλώσει από το τοίχο. Τέλος διαθέτει και ενδεικτικά led που που αναβοσβήνουν όλο το 24ωρο για να δείχνουν ότι στο χώρο είναι εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

Ένα σύστημα "στα μέτρα σας"

  • Δεν προσφέρουμε "έτοιμα πακέτα" για την ασφάλεια σας.Η τελική μας πρόταση δημιουργείται σαν ενα παζλ σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.
  • Επιλέγουμε πλήρως παραμετροποιήσημα συστήματα για να μπορούμε να το "φέρουμε" ακριβώς στις ανάγκες σας

Χωρίζεται εως και

8

υποσυστήματα

μέχρι και

192

ζώνες

έως και

3

τρόπους όπλισης

Τρόποι όπλισης

Οι συναγερμοί της εταιρείας Paradox μπορούν να οπλίσουν με τρεις διαφορετικούς τρόπους. 'Όλοι παρακάτω τρόποι οπλίζουν με το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου, κάνοντας την όπλιση εύκολη και για μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους :

Stay: Αυτός είναι ο τρόπος που οπλίζετε όταν μπαίνετε στο σπίτι το απόγευμα μετά τη δουλειά και περιμένετε και άλλα άτομα της οικογενείας να γυρίσουν. Σε αυτή τη λειτουργία δίνεται άμεσα ενεργοποίηση της εξωτερικής φαροσειρήνας αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει τα παράθυρα. Υπάρχει χρονοκαθυστέρηση στη κύρια είσοδο σας για να μπορούν και τα άλλα μέλη της οικογενείας, να επιστρέψουν και να πληκτρολογήσουν το κωδικό τους. Φυσικά μπορείτε να κινηθείτε άφοβα μέσα στο σπίτι σας αφού τα εσωτερικά ρανταρ βγαίνουν αυτόματα εκτός λειτουργίας.

Sleep: Οταν επιστρέψουν όλα τα μέλη της οικογενείας και εφόσον δε θα ξαναβγείτε έξω ξανά από το σπίτι,μπορείτε να οπλίσετε με τη λειτουργία Sleep. Αυτή η όπλιση είναι η ίδια με τη παραπάνω όπλιση Stay, μόνο που τώρα αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει τη πόρτα εισόδου σας, θα χτυπήσει άμεσα η εξωτερική σειρήνα. Πάλι μπορείτε φυσικά , να κυκλοφορείτε ελεύθερα εντός του σπιτιού, αφού οι ανιχνευτές κίνησης παραμένουν εκτός λειτουργίας.

Arm : Τέλος όταν φεύγετε όλοι από το σπίτι ενεργοποιείται την επιλογή Arm . Σε αυτή την επιλογή ενεργοποιούνται τα πάντα: και τα εσωτερικά ραντάρ κίνησης και οι περιμετρικές παγίδες ώστε να παρέχουν στο σπίτι σας , την απόλυτη ασφάλεια.      

Διαχειριστείτε το σύστημα σας από όλο το κόσμο

Φύγατε από το σπίτι ξαφνικά και ξεχάσατε, να οπλίσετε το σύστημα συναγερμού σας ;

Θέλετε να μπει στο σπίτι κάποιος γνωστός να ποτίζει τα λουλούδια σας αλλά δε θέλετε να του πείτε το κωδικό σας;

Θέλετε να μπορείτε να ενεργοποιείται το θερμοσίφωνα απομακρυσμένα, λίγο πριν έρθετε στο σπίτι, για να έχετε κατευθείαν ζεστό νερό μόλις φτάσετε;

APP

Push notifications στο κινητό σας

NETWORKS

μέσω 3G / 4G ή
Σταθερό Internet

Τρεις κλασικές απορίες :

Μελέτη χώρου - Διαδικασία συνεργασίας

Η προσφορά αναφέρεται σε σπίτια με έτοιμη την καλωδίωση για συναγερμό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλωδίωση υπάρχει η δυνατότητα καλωδίωσης με επιπλέον κόστος.

Πριν γίνει μία εγκατάσταση , πρέπει να γίνει δωρεάν τεχνική μελέτη του χώρου, από τεχνικό της εταιρεία μας. Στο ραντεβού αυτό γίνεται αναγνώριση του χώρου, επίδειξη στο πελάτη του τρόπου καλωδίωσης (αν απαιτείται) και φυσικά παρουσίαση σε βαλίτσα επίδειξης ενός ολοκληρωμένου -πλήρως λειτουργικού - συστήματος συναγερμού με όλα του τα παρελκόμενα (Μονάδα, πληκτρολόγιο, επαφές κτλ)

Σχετικά με την εγκατάσταση

Η εγκατάσταση ενός συναγερμούς για σπίτι, εφόσον ο χώρος είναι καλωδιωμένος γίνεται, εκτός απροόπτων, εντός μίας (1) ημέρας. Αν απαιτείται καλωδίωση αναλόγως των τετραγωνικών θα χρειαστεί και δεύτερη ημέρα ή να έρθουν στο χώρο σας επιπλέον τεχνικοί - εγκαταστάτες.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών η εταιρία μας αναλαμβάνει τη τοποθέτηση σιλικόνης σε ότι μερεμέτια γίνουν , την επιστροφή των επίπλων αν χρειαστεί να μετακινηθούν στη προηγούμενη θέση τους, το καθαρισμό επιμέρους της οικίας, από ότι σκόνες προκύψουν κατά την εγκατάσταση.

Στο τέλος γίνεται η πλήρης εκπαίδευση του πελάτη και της οικογενείας του, σχετικά με τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού.

'Αδεια εταιρείας - εγκαταστατών

Πριν τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού σπιτιού και βάλετε άγνωστους τεχνικούς στο χώρο σας βεβαιωθείτε ότι η εταιρία έχει (όπως απαιτείται) αδειοδοτηθεί με ειδική άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας από τη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής της ή την ΓΑΔΑ.

Για να βγεί αυτή η άδεια τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι μεταξύ άλλων: - καθαρό ποινικό μητρώο των ιδιοκτητών και των τεχνικών - εξετάσεις για χρήση ναρκωτικών ουσιών - ψυχολογικές εξετάσεις - τεχνική κατάρτιση κ.α. Με αυτό το τρόπο θα γνωρίζεται την πραγματική ταυτότητα των εγκαταστατών του συναγερμού σας.

Εγγύηση

Με την ολοκλήρωση των εργασιών παραδίδεται στο πελάτη η γραπτή εγγύηση εργασίας και εξοπλισμού.για χρονικό διάστημα τριανταέξι (36) μηνών. Αν μέσα σε αυτό το διάστημα προκύψει βλάβη, επιδιορθώνονται δωρεάν , φυσικά για τις περιπτώσεις που φέρει ευθύνη η εταιρία μας ή το υλικό. Δεν καλύπτεται η πρόκληση ζημιάς από φυσικά αίτια (αυξομείωση τάσης ΔΕΗ, κεραυνός κτλ) και ζημιές τρίτων τεχνικών συνεργείων (πχ κατά την βαφή του σπιτιού κτλ)

Από τι εξαρτάται αν θα αποκτήσετε ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα συναγερμού ;

25% από τη ποιότητα του εξοπλισμού

25% από το αν θα τον λειτουργείτε συχνά

50% από την εμπειρία και τεχνογνωσία του εγκαταστάτη

Δείτε δουλειές μας

Επειδή μία εικόνα είναι 1000 λέξεις, δείτε δείγματα από διάφορες εγκαταστάσεις μας..

Καντε κλικ εδω