Εγκαταστήστε στο γραφείο ή στον επαγγελματικό σας χώρο, ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού της Paradox. H ποιότητα κατασκευής του (σχεδιασμού & κατασκευής Καναδά) και η εμπειρία μας στο χώρο είναι τα δύο απαραίτητα πράγματα που χρειάζεστε για να αποφύγετε τους ψευτοσυναγερμούς. 

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει:

Τη κεντρική μονάδα της Paradox η οποία μπορεί να χωρίσει το χώρο σας, σε έως και 32 διαφορετικά τμήματα (ζώνες) για τη μικρή σειρά SP ή έως και 192 ζώνες για τη μεγάλη σειρά EVO. Παράλληλα μπορεί να χωρίσει και το όλο σύστημα σε δύο αυτόνομα τμήματα και έτσι μπορείτε να έχετε αφοπλισμένο πχ το χώρο του καταστήματος αλλά οπλισμένο το χώρο της αποθήκης σας !Το πληκτρολόγιο συναγερμού που τοποθετείται κοντά στην είσοδο για να μπορείτε να ελέγχετε / οπλίζετε / αφοπλίζετε το σύστημα ασφαλείας σας.Τους αισθητήρες κίνησης ( radar ) στους βασικούς χώρους του γραφείου ή του καταστήματος σας, αναλόγως των τετραγωνικών σας που ανιχνεύουν τη παραμικρή κίνηση γίνει, χωρίς την άδεια σας.

Τους αισθητήρες θραύσης ( glass break detector) κοντά στις τζαμαρίες (εφόσον υπάρχουν) για να ανιχνεύσουν πιθανό σπάσιμο του τζαμιού.

Τους αισθητήρες ανοίγματος (μαγνητικές επαφές) στις πόρτες του χώρου.

Την αυτόνομη εξωτερική φαροσειρήνα Paradox Hellas 120dB ή 125 dB/1m, η οποία έχει μπαταρία για την αυτόνομη λειτουργία της σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος και ενεργοποίηση σε περίπτωση που κάποιος της παραβιάσει το καπάκι , της κόψει το καλώδιο ή επιχειρήσει να τη ξηλώσει από το τοίχο. Τέλος διαθέτει και ενδεικτικά led που που αναβοσβήνουν όλο το 24ωρο για να δείχνουν ότι στο χώρο είναι εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

Συναγερμος σε γραφειο
Συστηματα ασφαλειας Paradox

Πολλοί πελάτες παρατηρούμε στις συζητήσεις μας, ότι έχουν μπερδεμένες, τις έννοιες του συστήματος συναγερμού, της πυρανίχνευσης και του κυκλώματος καταγραφής με κάμερες. '

'Ενα σύστημα συναγερμού χρειάζεται για να έχετε ασφάλεια ,όταν λείπετε, στο χώρο σας και για να ειδοποιηθεί το Κέντρο Λήψης σημάτων, και κατ' επέκταση η αστυνομία, όταν γίνει η οποιαδήποτε παραβίαση.

Κάμερες χρειάζεστε για να μπορείτε να ελέγχετε το χώρο σας και όταν είστε σε λειτουργία και τις αργίες και για να μπορείτε να καταγράφετε τις κινήσεις του προσωπικού σας και των πελατών σας.

Η πυρανίχνευση τέλος χρειάζεται για να μπορείτε να ανιχνεύεται το χώρο σας όλο το 24ωρο για φωτιά ή καπνό και σε σύνδεση με ένα σύστημα συναγερμού να ειδοποιείται η Αστυνομία.

Φυσικά κανένα σύστημα, δεν αντικαθιστά το άλλο και όλα μαζί αποτελούν μία σοβαρή δικλείδα ασφαλείας , για την επιχείρηση σας.

DIGITFORT - Ολοκληρωμενες λυσεις συστηματων ασφαλειας

Πολλοί πελάτες παρατηρούμε στις συζητήσεις μας, ότι έχουν μπερδεμένες, τις έννοιες του συστήματος συναγερμού, της πυρανίχνευσης και του κυκλώματος καταγραφής με κάμερες. 

Ενα σύστημα συναγερμού χρειάζεται για να έχετε ασφάλεια στο χώρο σας όταν λείπετε και για να ειδοποιηθεί το Κέντρο Λήψης σημάτων και κατ' επέκταση η αστυνομία όταν παραβιαστεί ο χώρο σας.

Κάμερες χρειάζεστε για να μπορείτε να ελέγχετε το χώρο σας και όταν είστε σε λειτουργία και τις αργίες και για να μπορείτε να καταγράφετε τις κινήσεις του προσωπικού σας και των πελατών σας.

Η πυρανίχνευση τέλος χρειάζεται για να μπορείτε να ανιχνεύεται το χώρο σας όλο το 24ωρο για φωτιά ή καπνό και σε σύνδεση με ένα σύστημα συναγερμού να ειδοποιείται η Αστυνομία.

Φυσικά κανένα σύστημα, δεν αντικαθιστά το άλλο και όλα μαζί αποτελούν μία σοβαρή δικλείδα ασφαλείας , για την επιχείρηση σας.

Διαχειριστείτε το σύστημα σας, από όλο το κόσμο, μέσω του κινητού ή του ταμπλετ σας !

Φύγατε από το γραφείο ξαφνικά και ξεχάσατε, να οπλίσετε το σύστημα συναγερμού σας ;

Θέλετε να μπει στο κατάστημα κάποιος, πχ τεχνικός, αλλά δε θέλετε να του πείτε το κωδικό σας;

Θέλετε να ελέγχετε τι ώρα έρχονται και φεύγουν, οι υπάλληλοι σας;

Ραντεβου για εγκατασταση συναγερμου

Πριν γίνει μία εγκατάσταση , πρέπει να γίνει απαραίτητα, δωρεάν, τεχνική μελέτη του χώρου, από τεχνικό της εταιρεία μας.

Στο ραντεβού αυτό γίνεται αναγνώριση του χώρου, επίδειξη στο πελάτη του τρόπου καλωδίωσης (αν απαιτείται) και φυσικά γίνεται επίδειξη με βαλίτσα παρουσιάσης ενός ολοκληρωμένου -πλήρως λειτουργικού - συστήματος συναγερμού με όλα του τα παρελκόμενα (Μονάδα, πληκτρολόγιο, επαφές κτλ). 

Διαδικασία εργασιών

Η εγκατάσταση ενός συναγερμού για επαγγελματικό χώρο, εφόσον ο χώρος είναι καλωδιωμένος γίνεται, εκτός απροόπτων, εντός μίας (1) ημέρας.

Αν απαιτείται καλωδίωση αναλόγως των τετραγωνικών θα χρειαστεί και δεύτερη ημέρα ή να έρθουν στο χώρο σας επιπλέον τεχνικοί - εγκαταστάτες.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών η εταιρία μας αναλαμβάνει τη τοποθέτηση σιλικόνης σε ότι μερεμέτια γίνουν , την επιστροφή των επίπλων, γραφείων αν χρειαστεί να μετακινηθούν στη προηγούμενη θέση τους, το καθαρισμό επιμέρους του χώρου σας, από ότι σκόνες προκύψουν κατά την εγκατάσταση.

Στο τέλος γίνεται η πλήρης εκπαίδευση του πελάτη και της οικογενείας του, σχετικά με τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού και η προαιρετική, αλλά προτεινόμενη, σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων

Άδεια λειτουργίας και εγκατάστασης

Πριν τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού για το γραφείο σας ή το κατάστημα σας και βάλετε άγνωστους τεχνικούς στο χώρο σας βεβαιωθείτε ότι η εταιρία έχει (όπως απαιτείται) αδειοδοτηθεί με ειδική άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας από τη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής της ή την ΓΑΔΑ.
Για να βγεί αυτή η άδεια τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι μεταξύ άλλων: - καθαρό ποινικό μητρώο των ιδιοκτητών και των τεχνικών - εξετάσεις για χρήση ναρκωτικών ουσιών - ψυχολογικές εξετάσεις - τεχνική κατάρτιση κ.α. Με αυτό το τρόπο θα γνωρίζεται την πραγματική ταυτότητα των εγκαταστατών του συναγερμού σας.

Εγγύηση καλής λειτουργίας

Με την ολοκλήρωση των εργασιών παραδίδεται στο πελάτη η γραπτή εγγύηση εργασίας και εξοπλισμού.για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών με την αυστηρή προϋπόθεση της σωστής συντήρησης του συστήματος κάθε διετία.

Αν μέσα σε αυτό το διάστημα προκύψει βλάβη, επιδιορθώνονται δωρεάν , φυσικά για τις περιπτώσεις που φέρει ευθύνη η εταιρία μας ή το υλικό. Δεν καλύπτεται η πρόκληση ζημιάς από φυσικά αίτια (αυξομείωση τάσης ΔΕΗ, κεραυνός κτλ) και ζημιές τρίτων τεχνικών συνεργείων (πχ κατά την βαφή του σπιτιού κτλ)

Η ολοκληρωμένη λύση είναι η σύνδεση του συναγερμού σας με ένα 24ωρο κεντρικό σταθμό Λήψης Σημάτων συναγερμού, σε συνδυασμό με την τακτική όπλιση του συναγερμού σας , πρωί – βράδυ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη τοποθέτηση, το προγραμματισμό και την συντήρηση συστημάτων ασφαλείας της Paradox. 

Μπορούμε να αναλάβουμε τη συντήρηση  ή την επέκταση του συστήματος σας ακόμη και αν δεν έχει γίνει η εγκατάσταση από την εταιρεία μας. 

Μη διστάσετε να μας καλέσετε, για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργήθηκε